Démi Lach Zutphen

Démi Lach
Psychologie Prakijk Lach

Zutphen

 

Over Démi Lach

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Wil je een bepaald patroon doorbreken? Of voel je je al langere tijd niet goed en lukt het maar niet om je beter te voelen? Met individuele cognitieve gedragstherapie kunnen we samen onderzoeken hoe jij de weg naar jezelf kunt hervinden. Ieder mens is uniek. Dus ook jij, omarm je eigenheid en weet dat je al goed genoeg bent!

Mijn naam is Démi Lach en ik ben werkzaam als psycholoog binnen mijn eigen praktijk Psychologie Praktijk Lach. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geraakt in de psyche van de mens en ben ik dankbaar dat ik nu, in alle bescheidenheid, een stukje kan bijdragen aan het welzijn van anderen via mijn werk.

Mijn voorkeur gaat uit naar het werken in een praktijk waar behandeling op maat gegeven kan worden en waar de cliënt centraal staat. Openheid en veiligheid zijn twee belangrijke thema’s in de behandelingen die ik geef. Vaak vertellen mensen mij dat ze tijdens onze gesprekken ruimte hebben gevoeld om hun hart te kunnen luchten.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is in mijn ogen noodzakelijk voor het welbevinden van de mens. Door je aan te melden voor een behandeling zet je al de eerste stap om mogelijk meer van jezelf en anderen te ontdekken.

Behandelingen:
  • Cognitieve gedragstherapie
Specialisaties:
  • Depressie
  • Zelfbeeld
  • Angst
  • Slaapproblemen
  • Rouw & Verlies
  • Burn-out
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Praktijk

Ik ben gespecialiseerd in individuele cognitieve gedragstherapie. Dit houdt in dat we samen gaan onderzoeken van welke ideeën/opvattingen/gedachten je last hebt of waar je op vastloopt. Tevens brengen we samen in kaart hoe je hiermee omgaat en onderzoeken we welke patronen je niet langer dienen en graag wilt veranderen.

Ik ben ervan overtuigd dat therapie een samenwerkingsverband is waarin je in een niet-oordelende omgeving meer inzichten en grip kunt krijgen. ​Ik begeleid en behandel verschillende soorten klachten: zoals somberheid, depressie, laag zelfbeeld, piekeren, rouw, slaapproblemen, burn-out en angstklachten. De sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels plaatsvinden.

De gesprekken met mij kunnen zowel face-to-face als online plaatsvinden. Mijn werkdagen zijn maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur, waarvan ik twee dagen online werk. Op zaterdag ben ik van 9:00-13:00 beschikbaar voor online behandelingen.

Aanmelden en werkwijze

​​Heb je een vraag of meld je jezelf aan voor een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Tarief en duur

Kennismakingsgesprek (10 minuten): €0,-
Face-to-face of online sessie (45-60 minuten): €95,-

Vergoedingen

​Onvergoede zorg
Wordt de behandeling niet vergoed vanuit je basisverzekering (zoals burn-out en rouwverwerking)? Of kies je bewust voor een behandeling buitenom je zorgverzekeraar, dan heb je geen verwijsbrief nodig.

​Vergoede zorg
De sessies worden vergoed door je zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor wel een verwijsbrief nodig van de huisarts. Daarnaast moet er sprake zijn van een vermoeden een diagnose volgens de DSM V. Voor de vergoede zorg werk ik samen met Caredate. https://www.caredate.nl/psychologen/Zutphen/D%C3%A9mi-Lach

Contact