Kennismaken binnen 1 week

Online therapie, gewoon vanuit huis

Menselijk & deskundig

Geen verwijzing nodig

Je kunt bij ons terecht voor online therapie. Meer over weten? 

Lees meer over online therapie

Heeft Psycholoog.nl een wachtlijst?

Ons doel is om jou niet te laten wachten op hulp. Je bent de drempel over om ondersteuning te vragen, dan is nu ook het moment om aan de slag te gaan.

Bij Psycholoog.nl kun je binnen een week al kennismaken met een psycholoog. Dat kan voor een eenmalig gesprek, maar ook voor de start van een traject.

Wil je graag meerdere sessies, dan is de kennismaking vooral bedoeld als intake: het in kaart brengen van wat er precies speelt en hoe jij daar samen met je psycholoog aan kan werken. Na de kennismaking plannen jullie samen de vervolgafspraak. Dat lukt vaak de week erop al.

Snel aan de slag, is ook echt snel aan de slag. Dus niet na jouw intake alsnog weken moeten wachten op een vervolgafspraak. Wil je juist niet elke week een afspraak, maar bijvoorbeeld elke twee weken? Dat kan gewoon. Overleg dit altijd even met jouw psycholoog.

Lees hier meer over hoe Psycholoog.nl werkt.

Gelijk kennismaken?

Neem dan contact met ons op. We luisteren naar jouw verhaal en beoordelen of wij je verder kunnen helpen.

Plan adviesgesprek

Psycholoog.nl is een platform voor online psychologische dienstverlening. Wij bieden hulp bij milde mentale klachten. Dat doen we ook snel: bij ons sta je geen maanden op een wachtlijst, maar kun je direct aan de slag.

Tijdens het adviesgesprek luisteren wij naar jouw verhaal en jouw hulpvraag. Dit gesprek kun je bij ons inplannen, maar je kunt ons ook direct bellen. Het adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. We beoordelen of wij jou de passende hulp kunnen bieden. Daarom lopen we een aantal screeningsvragen bij langs met je. We leggen uit wat je van ons kunt verwachten en adviseren over de mogelijkheden. Let op: deze belafspraak is geen psychologisch consult. Je krijgt dus geen direct advies over je problemen. Na het uitvragen van jouw gegevens plannen we een kennismaking in met één van onze online psychologen.

Nee, voor een online afspraak bij Psycholoog.nl heb je geen verwijzing nodig. Onze zorg valt buiten de verzekering.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ervaringen uit de praktijk

TrustPilot 4-sterren review

"Prima gesprek"

Goede eerste indruk via de telefoon

Datum van ervaring: 13 februari 2023

TrustPilot 5-sterren review

"Prettige gesprekken"

Fijne gesprekken gehad met de psycholoog. Dit heeft me goed kunnen helpen in deze periode in mijn leven. Ik zou het zeker aanraden als je dit nodig hebt.

Datum van ervaring: 7 juli 2022