Kennismaken binnen 1 week

Online therapie, gewoon vanuit huis

Menselijk & deskundig

Geen verwijzing nodig

Wie zijn wij?

Psycholoog.nl is een platform voor online psychologische dienstverlening

We bieden hulp bij milde mentale klachten. Loop jij tegen sombere of angstige gevoelens aan, voel je je overspannen of wil je werken aan je relaties? Met dit soort klachten kunnen wij je meestal goed helpen. Dat doen we ook snel: bij ons sta je geen maanden op een wachtlijst, maar kun je direct aan de slag. Want, wanneer je eindelijk de keuze maakt om hulp of ondersteuning in te schakelen wil je natuurlijk gewoon geholpen worden. 

Ons doel? Zoveel mogelijk mensen met mentale klachten de hulp geven die ze nodig hebben. 

Benieuwd naar wat cliënten over ons zeggen? Bekijk onze reviews op Trustpilot.

Online therapie

Wij geloven in online therapie. In de ggz zijn de wachtlijsten soms eindeloos. Een groot deel van de mensen die wachten kan goed geholpen worden door een online psycholoog. Onderzoek heeft inmiddels duidelijk aangetoond dat therapie in deze setting bij de meeste soorten klachten net zo effectief is als therapie op locatie. 

Je spreekt namelijk nog steeds face-to-face met jouw behandelaar, alleen dan via videobellen. Staat dat het contact niet in de weg? Nee, zowel behandelaren als cliënten geven aan net zo goed de diepte in te kunnen online als wanneer ze elkaar offline zien.

Een ander belangrijk voordeel van online therapie is dat je geen reistijd meer hebt en jouw afspraken dus makkelijker kunt combineren met een drukke agenda. Ook hoef je niet meer in vervelende wachtruimtes te zitten.

Jij bent de expert

Wat centraal staat bij Psycholoog.nl is dat jij zelf de regie hebt. Jij kiest de hulpverlener die bij jou past. Het is aan jou hoeveel sessies je volgt en hoe vaak je een afspraak maakt. 

Natuurlijk is therapie altijd een proces van samenwerking. Jij weet het beste wat er in je omgaat en wat of hoe je je voelt. De psycholoog of coach helpt jou om dit te onderzoeken en te plaatsen, maar vertelt je niet wat je moet doen. Dit stelt jou in staat om je eigen overwinningen te behalen, je veerkracht te versterken en jezelf te blijven. 

Menselijke benadering

Mensen zijn ingewikkeld. Na heel veel onderzoek over mentale klachten, begrijpen we nog steeds lang niet altijd hoe geestelijk lijden nu precies werkt. Het gebruik van stoornissen om klachten beter te kunnen indelen heeft weinig bijgedragen aan het daadwerkelijk beter worden van mensen. Een label is nooit een goed vertrekpunt voor een mooi gesprek.

Bij Psycholoog.nl geloven we dan ook niet in stoornissen. We geloven in de kracht van luisteren naar jouw verhaal en gebruiken dat als uitgangspunt. We onderzoeken samen waar jij baat bij hebt. Dat kan een bepaalde therapievorm zijn, maar ook een combinatie van methoden of simpelweg een luisterend oor.

 

Deskundig en snel

Onze psychologen zijn goed opgeleid en zijn aangesloten bij een beroepsvereniging die toeziet op kwaliteit en deskundigheid. We werken volgens een beroepscode waarin transparantie, ethisch handelen en privacy belangrijk zijn.

Behandeling bij Psycholoog.nl is heel toegankelijk. Je hebt geen verwijzing nodig van jouw huisarts en hoeft niets te declareren bij je zorgverzekeraar. Je betaalt gewoon per sessie en bepaalt zelf wanneer je een afspraak wilt.

Ook kun je bij Psycholoog.nl al na een week starten met jouw behandeling.

 

Wil je weten hoe Psycholoog.nl werkt? Lees hier meer over onze werkwijze.

Wij zijn er voor jou

Ons verwijs- & adviesteam zorgt ervoor dat jij op een prettige manier een afspraak krijgt bij een van onze online psychologen. Zij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je verder. We beginnen met naar je te luisteren en je nog een paar vragen te stellen.  

Neem contact op door ons te bellen op 085 27 333 39, of door een adviesgesprek te plannen. Wij bellen jou dan wanneer het jou uitkomt. 

Belteam Psycholoog.nl
Belteam Psycholoog.nl

Heb je een vraag?

Kijk ook tussen onze veelgestelde vragen. Je vindt daar veel antwoorden terug.

Toch nog een vraag? 

Bel 085 273 3339 of Veelgestelde vragen
Bellen is vrijblijvend en anoniem: Je zit nergens aan vast.

Ervaringen uit de praktijk

TrustPilot 4-sterren review

"Prima gesprek"

Goede eerste indruk via de telefoon

Datum van ervaring: 13 februari 2023

TrustPilot 4-sterren review

"Een net en duidelijk gesprek"

Een net en duidelijk gesprek. Begripvol en uiteraard met een paar duidelijke vragen. Snelle opvolging, de volgende dag had ik al een gesprek kunnen hebben. Dus als intake/advies gesprek gewoon goed.

Datum van ervaring: 16 november 2022