Meer tijd voor jouw cliënten

Als psycholoog of coach ben jij het liefst bezig met wat er écht toe doet: jouw cliënten helpen. Toch komen er bij zelfstandig ondernemen allerlei andere zaken kijken die ook tijd vragen: je administratie, marketing, nieuwe cliënten aantrekken, facturen versturen, noem het maar op. Dit neemt jouw waardevolle tijd en aandacht weg van hulpverlenen. 

Wij willen jou in staat stellen om meer tijd aan je cliënten te besteden en vooral te doen waar jij warm van wordt. Een samenwerking met Psycholoog.nl betekent:  

  • Goed gevonden worden door nieuwe cliënten; 
  • Je niet bezig hoeven houden met marketing; 
  • Een secretariaat dat jou ondersteunt; 
  • Screening van cliënten, zodat de juiste match ontstaat; 
  • Intake afspraken ingepland krijgen; 
  • Geen facturen hoeven versturen; 
  • Uitbetaald krijgen per sessie. 

Klinkt goed? En werk jij in de onverzekerde zorg? Meld je dan nu aan door het formulier onderaan de pagina in te vullen. 

Wie ben jij?

Ik ben een startende psycholoog

Psycholoog.nl biedt jou extra ondersteuning om je praktijk van de grond te krijgen. Met onze handige checklist weet je precies wat je moet regelen. Heb je vragen over je praktijkvoering, dan denken wij graag met je mee. Binnen korte tijd kun jij je eerste cliënten gaan zien. Wij plannen cliënten voor je in en handelen de facturatie af.

Ik heb een lopende praktijk

Psycholoog.nl plant cliënten in die bij jouw specialisaties en voorkeuren passen. Wij regelen het plannen van de intake en de facturering van elke afspraak. Jij krijgt meer vrijheid om te behandelen.

Hoe werkt het? 

Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op. In dit gesprek leggen we je verder uit wat samenwerken met Psycholoog.nl inhoudt. We nemen onze samenwerkingsovereenkomst met je door en beantwoorden je vragen.  

Wij zorgen dat je kunt inloggen in je eigen account op onze website. Daar kun jij je profiel verder aanvullen met de informatie die jij van belang acht voor de cliënt. Ook kun je in dit account jouw beschikbaarheid voor Psycholoog.nl doorgeven en kun je de online agenda inzien.  

Psycholoog.nl spant zich in om jou van cliënten te voorzien. Jij houdt de vrijheid om op jouw manier therapie te geven. Ons team is altijd beschikbaar voor vragen of overleg. We ondersteunen je waar nodig.